fredag 4. desember 2009

Delfiakake

Delfiakake
200 gram mørk sjokolade
250 gram delfiafett
4ss sterk kaffe
2 egg
2 ss sukker
1/2 dl cognac
2 stk kvikk lunsj XXL
2 stk kvikk lunsj
100 gram marsipan
1 pose geletopper
Smelt delfiafett ved svak varme, ha i sjokolade, rør det glatt og jamt.
Ta av varmen og avkjøle.
Rør sukker og egg til luftig eggedosis.
Ha kaffe og cognac i sjokolade blandingen og rør det i eggeedosisen.
Kle en liten brødform.
Hell i røre og legg lagvis i kvikk lunsj, marsipan og geletopper.
Sett kaldt.
Oppskriften er ikke helt etter heftet, men slik jeg lager den.
Ønsker du den orginale finner du den i Freia's "Nå er det jul igjen" heftet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar