tirsdag 18. august 2009

Bambus pinner

For 2 år siden kjøpte jeg meg 13 sett med 5 pinner.. men når man ikke tar godt nok vare på ting og man har en skokk med katter som man ikke har kontroll på.. ja da forsvinner pinnene fort.
Nå har Sissel lokket meg inn på ebay.. *sukk* men jeg har nå satt stopp.. sånn til ny lønn er på konto ;)
Har og funnet julegave til min kjære storesøster.. så får vi håpe at hun liker ideen like godt som meg.. mamma likte den iallefall ;)
Så nå venter vi på mange pakker... det morsome med ebay.. for det blir som mange små julaftener i lang tid fram over nå :)

lørdag 8. august 2009

solfylt lørdag

Når jeg har fri på lørdagene så sover jeg litt ekstra.. og med katter som sover like lenge som mor, ja da er det ekstra godt å bare slomre med kattene i noen timer ekstra, selv om man våkner kl 11 så kommer man seg ikke ut av sengen kl 11.. men nærmere 12.. det skal koses og koses og alle skal ha sin del.
Kl kvart på 3 var vi klare for å ta oss en tur i kirken for å se bryllupet til Leni og Roine :)
Fin tid i kirken og de svarte nå ja begge to :)
Den nybakte fruen smilte fra øre til øre og var strålende på dagen sin :D
Etter vielsen var jeg sammen med min mor og niese på Ramber og shoppet litt og etter på koset vi oss med is :) 18 grader er jo bare hærlig for is spising.


Selvfølgelig måtte jeg innom steinbiten å kjøpe meg litt stæsj, hjertet er min stein og jeg skal bære den på meg hele tiden og den skal gi mitt indre styrke og holde meg frisk :)




søndag 2. august 2009

nytt hekleprosjekt

Da har jeg endelig begynt på noe å ha i hendene.. men dette er ikke helt hva jeg har lyst til. Jeg vil hekle et sjal, men har jo mistet mønstren.. så hvis jeg ikke finner det.. ja så blir vel dette prosjektet fullført.
hva det blir???
tja.. tiden vil vise